Королівська сім'я Катару хоче купити "Манчестер юнайтед"

Поділитися
Знаменитий англійський футбольний клуб може бути проданий королівській сім'ї з Катару. Сума угоди може перевищити $2 млрд.
Знаменитий англійський футбольний клуб може бути проданий королівській сім'ї з Катару. Сума угоди може перевищити $2 млрд.Власники футбольного клубу "Манчестер юнайтед" (МЮ), американська сім'я Глейзерів, замислюються над тим, аби продати його. Купивши провідний клуб прем'єр-ліги за 790 млн фунтів п'ять років тому, зараз американці мають усі шанси подвоїти свої вкладення. За попередніми даними, Королівська сім'я з Катару готова викупити "футбольний актив американців" за $2,2 млрд. За даними британських ЗМІ, директор "Манчестер юнайтед" Майк Еделсон повідомив, що ні для кого не секрет, що сім'я Глейзерів в якийсь момент продасть клуб. "Відкриває можливості для придбання МЮ королівській сім'ї Катару на чолі з головою держави шейхом Хамадом бен Халіфа Аль Тані, який вже пропонував за цей клуб 1,5 млрд фунтів", - сказав він. Як раніше писали ЗМІ, інвестиційна компанія королівської сім'ї Катару - "Катар холдингс" - із нетерпінням чекає відповідного моменту, щоб зробити пропозицію про придбання. За словами одного з провідних футбольних експертів Близького Сходу, сім'я з Катару вже раніше робила подібні пропозиції, проте без значного успіху, а тепер шанс цілком реальний. "Після завоювання Катаром права на проведення чемпіонату світу в 2022 році країна хоче розширити свій вплив у світовому футболі", - додав він. У грудні катарці уклали п'ятирічний спонсорський контракт зі знаменитим іспанським клубом "Барселона" на суму 125 млн фунтів. Всього розміри інвестиційного капіталу у катарської королівської сім'ї оцінюються у 40 млрд фунтів.

За матеріалами Комментарии

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі