Коноплянка назвав рівними шанси "Шахтаря" і "Севільї" на вихід у фінал

Поділитися
Коноплянка назвав рівними шанси "Шахтаря" і "Севільї" на вихід у фінал Коноплянка був замінений у другому таймі © ФК Шахтер
Український півзахисник прокоментував результат матчу у Львові.

Півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка поділився своєю думкою про перший півфінальний матч Ліги Європи між "Шахтарем" і "Севільєю", який завершився внічию - 2:2.

"Я ще перед грою сказав, що голи будуть і навіть назвав такий рахунок. Ми були готові, що буде така гра, моменти були і у них, і у нас. Результат хороший і для нас, і для "Шахтаря" - шанси залишаються 50 на 50. Сьогодні гра була цікавою. У другому матчі ми будемо грати тільки на перемогу і вихід у фінал. Як ми, так і "Шахтар", - сказав Коноплянка в коментарі телеканалу "Футбол 1".

"Звичайно, не хотів йти з поля, адже я завжди готовий грати 90 хвилин, особливо коли вболівальники так підтримують. Тут завжди приємно грати, я готовий грати тут хоч кожен день. Спасибі стадіону за підтримку. І такі ігри проти партнерів по збірній я готовий грати навіть через день, і навіть за приємної втоми. Такі ігри дуже приємні", - зазначив легіонер "Севільї".

Також Коноплянка похвалив "Шахтар" за перший гол: "Я знав, що у Ярика такий хороший пас, він вивів Марлоса один в один. Будемо розбирати цей момент. Взагалі, треба ще вміти так взяти і забити, як це зробив Марлос - це майстерність".

Читайте також: "Всі просто щасливі": гравці "Шахтаря" прокоментували вихід у півфінал Ліги Європи

Нагадаємо, друга гра між "Севільєю" і "Шахтарем" відбудеться 5 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі