Команда Глазкова відмовилася від бою з Вайлдером

Поділитися
Команда Глазкова відмовилася від бою з Вайлдером Глазков хоче завоювати пояс IBF © fightnews.com
Український боксер має намір битися за пояс IBF, який належить Ф'юрі.

Український боксер В'ячеслав Глазков (21-0-1, 13 КО) офіційно відмовився від бою з чемпіоном світу за версією WBC американцем Деонтеєм Вайлдером (35-0, 34 КО), який йому пропонували провести 16 січня в Нью-Йорку.

Промоутерська компанія українця Main Events відмовилася від подальших переговорів з американцем і переключилася на можливість організації бою з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBO і IBF Тайсоном Ф'юрі.

Глазков є офіційним претендентом за версією IBF і має намір скористатися можливістю битися за цей пояс. Щоправда, команда Ф'юрі проводити цей поєдинок не налаштована. Якщо Ф'юрі в результаті відмовиться від бою з Глазковим, він буде позбавлений титулу IBF. А оскаржать його Глазков і наступний за рейтингом боксер - американець Чарльз Мартін.

Читайте також: Українець Глазков у Краснодарі нокаутував суперника в четвертому раунді

Нагадаємо, промоутер Ф'юрі Мік Хеннесі заявив, що його підопічний швидше викине пояс у відро для сміття, ніж буде битися проти Глазкова. В пріоритеті у Ф'юрі - повторний бій з Володимиром Кличком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі