Коломойський заявив, що сім'я Коноплянки винна "Дніпру" кілька мільйонів євро

Поділитися
Коломойський заявив, що сім'я Коноплянки винна "Дніпру" кілька мільйонів євро Коломойський хоче отримати від Коноплянки гроші © Цензор.нет
Президент дніпропетровського клубу вважає, що футболіст і його батько обійшлися з дніпропетровським клубом несправедливо.

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський заявив, що розраховує отримати за перехід Євгена Коноплянки, який став гравцем "Севільї", 10 мільйонів євро. Саме за таку суму "Дніпро" планував продати гравця, який не захотів продовжувати із клубом контракт і пішов у статусі вільного агента.

"У Коноплянки 1 серпня, наскільки я знаю, закінчувався контракт, і він ставав вільним агентом. Він не продовжував контракт, хоча ми намагалися продовжити його останні півтора роки. Я дуже його поважаю як футболіста, як людину, як патріота, але по відношенню до "Дніпра", я вважаю, сталася несправедливість. Він з його агентами, із його батьком створив таку ситуацію, що футбольний клуб "Дніпро" за Коноплянку може взагалі нічого не отримати", - сказав Коломойський в інтерв'ю 1+1.

"Звичайно, ми не застосовували ніякої "важкої артилерії", щоб якось захистити свої права. Але я зателефонував його батькові і сказав, що за вашого сина клуб планував виручити 10 мільйонів євро або доларів, не важливо чого, в розмірі тих сум, які стояли у попередніх контрактах гравця, а ви вирішили піти в обхід. Немає питань - укладайте контракт, але все, що ми недоотримаємо від "Севільї", а там 15 відсотків, по-моєму, у нас від подальшого перепродажу, - ви повинні пам'ятати, що це ви винні футбольному клубу "Дніпро". Ну а "Дніпро", сподіваюся, вже від вас отримає ці гроші. Все, що не доплатить "Севілья" - доведеться доплатити сім'ї Коноплянки. Інакше буде несправедливо", - наголосив власник "Дніпра".

При цьому Коломойський навів приклади Андрія Ярмоленка і Луїса Адріано. Перший продовжив контракт з "Динамо", щоб не йти в якості вільного агента, а другий "не кинув клуб", а виручив для нього компенсацію.

Нагадаємо, "Дніпро" за певну компенсацію відпустив Коноплянку трохи раніше закінчення строку контракту. Українець вже був офіційно представлений в якості новачка "Севільї" і проводить тренування в новій команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі