Коломойський має намір серйозно скоротити бюджет "Дніпра" - ЗМІ

Поділитися
Коломойський має намір серйозно скоротити бюджет "Дніпра" - ЗМІ Коломойський хоче реструктуризувати борги © svit24.net
Власник дніпропетровського клубу в Швейцарії проведе зустріч з менеджментом.

Ігор Коломойський може значно скоротити бюджет "Дніпра". Про це повідомляє неофіційний сайт дніпропетровського клубу Fcdnipro.com з посиланням на передачу "Дніпро-футбол".

Наголошується, що Коломойський в Швейцарії найближчим часом хоче провести зустріч з менеджментом клубу в особі Андрія Стеценка, Євгена Краснікова, Андрія Русола і головним тренером команди Мироном Маркевичем. На зустрічі планується обговорити реструктуризацію боргів клубу, а саме списання пятидести відсотків заборгованості при умові одноразової виплати половини.

Також Коломойський обговорить з менеджментом новий бюджет клубу, який буде в рази менше того, який був у "Дніпра" в попередні роки. Мова йде про зниження бюджету до 10-12 мільйонів доларів на рік, а також максимальних зарплат для гравців, які не повинні перевищувати 20 тисяч євро в місяць.

Нагадаємо, раніше "Дніпро" був виключений з єврокубків на один сезон через заборгованість клубу перед колишніми асистентами Хуанде Рамоса. З тієї ж причини дніпропетровці можуть бути позбавлені 18 очок в Прем'єр-лізі. На даний момент в клубі не платять зарплату протягом семи місяців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі