Колліна не побачив помилок в суддівстві скандального матчу між «Шахтарем» і «Дніпром» (ВІДЕО)

Поділитися
© foto.mail.ru/community/dynamovtsi/
Куратор українських арбітрів П'єр-Луїджі Колліна заявив, що захисник «Дніпра» в грі з «Шахтарем» був видалений справедливо. А суддя, який призначив два пенальті у ворота «Дніпра», за його словами, грубих помилок не допустив.

Куратор футбольних арбітрів П'єр-Луїджі Колліна прокоментував спірні моменти поєдинку українських грандів - «Дніпра» і «Шахтаря».

За словами Колліни, грубих помилок арбітрів у цьому матчі допущено не було.
«Ви, звичайно, можете бути не згодні з моєю відповіддю. Я відповідаю за арбітрів. У той день, коли ви будете виконувати мою роботу, ваша думка буде мати більшу вагу», - зазначив він.
Куратор розповів про трактування порушень, що викликали резонанс серед футбольних експертів. «Це - сучасне трактування гри рукою. Футбол - демократичний і всі можуть мати свою думку. Я не збираюся вас переконувати. Я кажу про правильне сучасне трактування. У всьому світі, не тільки в Україні. Якщо ви не згодні, це не моя проблема», - заявив Колліна.
Він нагадав, в яких випадках фіксується гра рукою. «З 1 червня 2012 винесення попереджень по грі рукою повинні проводитися, якщо ця гра перешкоджає супернику володіти м'ячем. Де б це не сталося на полі. Якщо гра рукою перешкоджає забитому голу або ж відбувається позбавлення суперника можливості забити м'яч - повинне послідувати видалення. Гра рукою на лінії воріт - червона картка. Якщо є «явна можливість» забити - червона, немає «явної можливості» - жовта картка», - підкреслив Колліна.
Варто відзначити, що на останніх хвилинах цього ж матчу захисник «Шахтаря» Олександр Кучер зіграв рукою у штрафному майданчику, коли м'яч летів у площину воріт, але пенальті призначений не був. Крім того повтор показав, що перший гол донецька команда забила з положення поза грою.
Нагадаємо, матчі лідерів українського футболу - «Дніпра» і «Шахтаря» - викликали безліч емоцій у футбольних уболівальників: в матчі було призначено два пенальті у ворота дніпрян (не забиті гірниками), також було два видалення і безліч попереджень. Сам поєдинок закінчився з рахунком 2:1 на користь гірників. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі