Колишній тренер Безуса розкрив причини невдачі футболіста в "Динамо"

Поділитися
Колишній тренер Безуса розкрив причини невдачі футболіста в "Динамо" Роман Безус не став основним футболістом "Динамо"
Роман Безус перейшов з "Динамо" в "Дніпро" через те, що отримував мало ігрового часу від тренерського штабу на чолі з Сергієм Ребровим.

Наставник кременчуцького "Кременя", рідної команди атакуючого півзахисника Романа БезусаСергій Свистун вважає, що "Дніпро" більше підходить під стиль гри його колишнього підопічного.

За словами фахівця, Безус не зовсім вписувався в модель гри київської команди, тому зробив правильно, що перейшов з "Динамо" в "Дніпро".

"Ще коли Рома збирався переходити в "Динамо", ми з ним розмовляли, і я йому сказав, що київський стиль йому може не підійти. Звичайно, зараз динамівці грають у більш винахідливому ключі, але все одно цього футболіста потрібно більше творчості і менше тактичних обмежень", - цитує Свистуна Footboom.

"Мені здається, що у Мирона Маркевича саме такий футбол, так що Безус зробив правильний вибір. Ось тільки його ставлення до роботи неодмінно має бути таким же, як і в Полтаві", - підсумував фахівець.

Нагадаємо, що Безус виступав під керівництвом Свистуна в "Кремені", а потім і в полтавській "Ворсклі", звідки на початку 2013 року перейшов в "Динамо". У Києві Безус став отримувати все менше ігрового часу після того, як біля керма команди став Сергій Ребров. На позиції полтавця грав марокканський легіонер Юнес Беланда, який найкраще зарекомендував себе, тому Безус майже усі чотири місяці просидів на лавці запасних.

Додамо, що разом з місцем у складі динамівців Безус втратив довіру головного тренера збірної України Михайла Фоменка, який не викликав його на три матчі відбірного турніру Євро-2016 з Білоруссю, Македонією і Люксембургом.

За інформацією ЗМІ, за послуги трансферу Безуса "Дніпро" заплатить "Динамо" 5,5 мільйонів євро, тоді як з Полтави до Києва футболіст перейшов за двоє меншу суму.

Напередодні стало відомо, що у Дніпрі все ще розраховують на румунських футболістів з Волині - півзахисника Еріка Бікфалві і Флорентіна Матея. Додамо, що Бікфалві може зіграти на позиції Романа Безуса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі