Клуби російської ПФЛ вирішили звернутися до Медвєдєва та Путіна

Поділитися
© Геннадія Главицкого
На конференції російської Професійної футбольної ліги, що відбулася у вівторок, було продовжено обговорення рішення РФС щодо переведення з 2011 року чемпіонату Росії на систему "осінь-весна".
На конференції російської Професійної футбольної ліги, що відбулася у вівторок, було продовжено обговорення рішення РФС щодо переведення з 2011 року чемпіонату Росії на систему "осінь-весна".Представник клубу "Север" із Мурманська запропонував звернутися до вищого керівництва країни. Він запропонував надіслати лист президентові РФ Дмитру Медвєдєву і прем'єр-міністру Володимиру Путіну про те, що клуби не можуть перейти на систему "осінь-весна". «Я хотів би звернутися до президента РФС Сергія Фурсенка, але якщо його знову немає, може, варто звернутися до президента Медвєдєва і прем'єр-міністра Путіна? Тому що не тільки Мурманськ, але і багато інших регіонів не готові до переходу на нову систему змагань, - каже директор клубу «Север» Микола Довгоборсбкий. - Ми часто граємо на турнірах в сусідніх Норвегії та Фінляндії і там дивуються, навіщо ми переходимо на систему "осінь-весна". Кажуть, переходьте до нас. Може бути, нам дійсно податися до фінської ліги?» Всі делегати конференції одноголосно підтримали цю пропозицію.

За матеріалами Советский спорт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі