Клуби відмовляються від Зозулі через звинувачення у фашизмі - агент

Поділитися
Клуби відмовляються від Зозулі через звинувачення у фашизмі - агент Зозуля має проблеми через свою репутацію © sport.bigmir.net
Нападник поки так і не знайшов нову команду.

Форвард збірної України Роман Зозуля поки не може знайти собі новий клуб - кілька варіантів зірвалося через скандальної історії гравця в "Райо Вальєкано". Про це заявив агент Володимир Кузьменко.

"Варіанти працевлаштування Зозулі за цей час були різні, але, на жаль, на перший план тут вийшов вже не футбол, а інші теми, перш за все - політика. Саме через надумане, фальшиве звинувачення у фашизмі багато клубів відмовлялися від його послуг.

Наприклад, були два дуже конкретні варіанти у Швеції. В одному клубі вже запропонували умови, які нас влаштували, справа йшла до підписання. Але фанати там були лівих поглядів, пригрозили якимись акціями керівництву клубу, і прийшла відмова. В іншому клубі, при тому, що їх фанати навпаки праві, вирішили теж на всяк випадок застерегтися.

Ось це і є найприкріше, що відмови йдуть як ланцюгова реакція, всі дивляться один на одного - якщо інші сказали "ні", то і я на всяк випадок теж скажу "ні". Через фальшиве звинувачення люди перестають бачити в ньому професійного футболіста і не відмовляють через ігрові якості, а з інших причин", - сказав Кузьменко.

Варто відзначити, що трансферне вікно ще відкрито в Південній Кореї, Грузії, Японії, Швеції, Норвегії, Зімбабве, Білорусі та Фінляндії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Роман Зозуля буде працювати у Федерації футболу України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі