Кличку не вистачає покійного тренера Стюарда - Льюїс

Поділитися
Кличку не вистачає покійного тренера Стюарда - Льюїс Леннокс Льюїс вважає, що Кличку не вистачає тренерських порад © theguardian.com
Леннокс Льюїс вважає, що українець міг би залишатися чемпіоном досі.

Колишній абсолютний чемпіон світу Леннокс Льюїс впевнений, що Володимиру Кличку бракує досвіду нині покійного тренера Емануеля Стюарда.

"Якщо б Емануель Стюард був живий, Кличко все ще був би чемпіоном. З Менні він був би фаворитом в бою з Джошуа. Це велика втрата, Емануель йому необхідний, і його важко замінити. По суті, Кличко тренує сам себе, але він не може зробити це на колишньому рівні, тому що Менні давав набір речей, які можна робити в різних ситуаціях", - сказав Льюїс в коментарі Daily Mail.

"Все буде сильно залежати від того, чи буде Кличко слухати Джонатона Бенкса. В останньому бою, коли Кличко програв, він його не слухав. А Бенкс говорив правильні речі".

Нагадаємо, Емануель Стюард помер в 2012-му році, пропрацювавши з Володимиром Кличком з 2004 року. В даний час українця тренують Джонатан Бенкс і Джеймс Алі Башир.

Свій наступний бій Володимир Кличко проведе проти британця Ентоні Джошуа 29 квітня на "Вемблі", а на кону будуть титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі