Кличко відстояв титул чемпіона світу, перемігши Чарра технічним нокаутом (ВІДЕО)

Поділитися
Віталій мав перевагу по ходу всього поєдинку. Результат бою вирішив потужний удар Кличка в праву брову суперника. У четвертому раунді лікар вирішив зупинити двобій, після огляду розсічення Чарра. Німецькому боксеру було зараховано поразку технічним нокаутом.

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко 8 вересня в Москві відстояв свій титул в бою проти німецького боксера сирійського походження Мануеля Чарра.

Бій протривав неповних 4 раунди. У 2 раунді Віталій відправив супротивника, який намагався активно атакувати, у нокдаун.

Результат бою вирішив потужний удар Кличка в праву брову суперника. У четвертому раунді лікар вирішив зупинити двобій, після огляду розсічення Чарра. Німецькому боксеру було зараховано поразку технічним нокаутом.

Обидва боксери були помітно засмучені таким швидким закінченням бою. Однак всі чотири раунди перевага була на боці Кличка-старшого.


На московській арені «Олімпійський», де проходив бій зібралося більшість уболівальників Віталія Кличка, багато з них тримали в руках українські національні прапори. Перед боєм один із секторів заспівав «Червону Руту», можна було почути гасла «Слава Україні!», «Героям Слава», «Україно, вперед». Під час бою вся арена дружно скандував «Кличко!», «Віталій».

Нагадаємо, цей бій був 47-м у професійній кар'єрі Кличка-старшого. Всього він закінчив достроково 41 з 45 виграних боїв, програв всього два поєдинки - через травми. Не виключено, що московський бій може стати останнім для 41-річного українського чемпіона. Віталій Кличко вже не раз говорив, що покине ринг, якщо для його політичної сили вдало складуться вибори до Верховної Ради України. !zn

Читайте також:

Кличко-молодший назвав поведінку суперника свого брата «неадекватною»


Непереможний поляк пообіцяв Володимиру Кличку ненудний бій

Віталій Кличко не битиметься з Холіфілдом «ні за які гроші»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі