Кличко пообіцяв покарати Чісору на рингу

Поділитися
© KMG / Dmitriy Abramov
Дерека Чісору вже за кілька годин чекає покарання за удар долонею Віталія Кличка.

Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі українець Віталій Кличко пообіцяв відповісти на ляпас 28-річного британця Дерека Чісори - але в чесному бою на рингу.

«Відповім йому на рингу», - сказав Кличко. Дерек «явно не в своїй тарілці, дуже нервує і боїться, інакше б не відскочив після скоєного назад», - констатував Віталій.

Нагадаємо, що інцидент стався після процедури зважування Кличка і Чісори, які проведуть сьогодні бій на мюнхенській арені «Олімпіахалле» в присутності 12,5 тис. глядачів. Темношкірий британець, що закрив обличчя до очей британським прапором, несподівано вдарив Віталія по обличчю відкритою долонею.

40-річний український боксер не відповів суперникові. Сам Чісора після нападу одразу ж зник і на наступній церемонії вибору рукавичок не був присутній.

За цей вчинок ВБР оштрафувала Чісору на 50 тис. дол. За словами глави ВБР Хосе Сулеймана, це - «ганьба і повна неповага до спорту». За «такий підлий удар» варто карати, заявив журналістам Сулейман.

У 45 боях український боксер здобув 43 перемоги і зазнав 2 поразки. Чісора, який нижче Кличка зростом на 15 сантиметрів, переміг у 15 боях, програв у двох.

Бій Кличко - Чісора відбудеться 18 лютого в Мюнхені. У цьому поєдинку українець захищатиме свій титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом. !zn

Читайте також

Чісора обіцяє в бою з Кличком використовувати брудні трюки

Бій Кличка з Чісорою може стати передостаннім у його кар'єрі

Віталій Кличко: Готую Чісорі кілька сюрпризів


Чісора звинуватив Кличка в прийомі допінгу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі