Кличко не виключає, що бою з Хеєм може не бути

Поділитися
Віталій Кличко не виключає, що чемпіон WBA британець Девід Хей, який повинен битися 2 липня з Володимиром Кличком, може знову знайти причину для відмови від бою.

В.Кличко відзначив, що побоювання не безпідставні, адже вже двічі прямо перед поєдинком як проти Володимира, так і проти нього, у Девіда Хея знаходились якісь аргументи, щоб цей поєдинок не відбувся.

«Перший раз він скаржився на травму, але медичного підтвердження ми так і не отримали. Другий раз він раптом в останній момент вирішив боксувати проти Миколи Валуєва. Ми все-таки сподіваємося, що цей поєдинок відбудеться. Д.Хей замкнений у кутку, і приперли його не ми, а його вболівальники. Адже якщо він знайде непряму причину для відмови, то вболівальники боксу йому цього не пробачать після всіх слів, які він протягом довгого часу висловлює на адресу своїх суперників», - сказав В.Кличко.

Кличко-старший розповів, що його брат вже вирушив у тренувальний табір, де буде готуватися близько шести тижнів. «Я сподіваюся, що перед боєм у Гамбурзі ми побачимо його у найкращій формі в його кар'єрі», - зазначив Віталій.

Нагадаємо, вперше новини про те, що В.Кличко та Д.Хей підписали контракт на поєдинок, з'явилися на початку березня. Тоді також повідомлялося, що бій відбудеться 2 липня, а його місцем називали Гамбург.

В даний час В.Кличко є чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а Д, Хей володіє чемпіонським титулом WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Старший брат Володимира - Віталій Кличко є чемпіоном за версією WBC.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі