Кличко не сприймає Хея серйозно

Поділитися
Перед поєдинком з Дереком Чісорою, чемпіоном світу з боксу за версіями IBF, IBO і WBO Володимир Кличко розповів про можливий об'єднувальний бій з британцем Девідом Хеєм.
Перед поєдинком з Дереком Чісорою, чемпіоном світу з боксу за версіями IBF, IBO і WBO Володимир Кличко розповів про можливий об'єднувальний бій з британцем Девідом Хеєм.«Я сумніваюся, що зможу домовитися про поєдинок з Хеєм. Коли ми з Віталієм намагаємося піти на діалог, він знаходить собі інших супротивників і тікає», - заявив Кличко. «Він влаштовує в Англії свої шоу, як це було в поєдинку з Одлі Харрісоном і йому це сходить з рук. Девід не їде боксувати до США або в Німеччину, адже там промоутерські компанії знайдуть йому серйозного противника. Вони не зацікавлені в подібних показових шоу», - сказав Кличко. «Хей залишається в Лондоні, а там він самотній і скоро зажене себе в глухий кут. Я більше не сприймаю його серйозно. Навіть якщо ми підпишемо контракт він у будь-який час готовий втекти», - підсумував чемпіон. Нагадаємо, поєдинок Володимир Кличко - Дерек Чісора відбудеться цієї суботи, 11 грудня, у німецькому Мангеймі. 13 листопада Хей у Лондоні нокаутував у третьому раунді свого співвітчизника Одлі Харрісона. І цей бій вже назвали одним із найгірших поєдинків у суперважкому дивізіоні.

За матеріалами isport.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі