Кличко і Хей зустрінуться на рингу в грудні

Поділитися
© izbirkom.od.ua
Бій між Віталієм Кличком і Девідом Хеєм відбудеться в грудні цього року. Британець погодився на всі умови українця.

Український боксер Віталій Кличко зустрінеться на рингу з британцем Девідом Хеєм. Про це він повідомив на прес-конференції після перемоги його брата Володимира над французом Жаном-Марком Мормеком.

«Вже можна сказати, що моїм наступним суперником стане Хей», - сказав він додавши, що про місце та дату бою буде оголошено після підписання контракту на поєдинок.

У свою чергу британець Девід Хей на своїй офіційній сторінці в twitter також повідомив про те, що бій між боксерами відбудеться.

«Віталій Кличко нарешті погодився на бій зі мною. В телеефірі він заявив, що я стану його наступним суперником. Але щойно я почув спростування менеджера Кличка. Напевно, Бенте хоче більше таких боїв, як був у Володимира з Мормеком», - написав британець.

«Це ситуація стає дурною. Віталій дав ще одне інтерв'ю, в якому підтвердив свої слова. Бенте в цей момент виглядав розгубленим», - написав Хей.

Він зазначив, що погодився на всі умови Кличка з проведення бою в грудні: розподіл доходів, місце проведення, рукавички, квитки тощо.

Нагадаємо, 23 листопада менеджер Д.Хея завив, що боксер не збирається повертатися на ринг заради поєдинку з Віталієм Кличком.

8 жовтня тренер і менеджер Хея А.Бут заявив про те, що екс-чемпіон готовий відкласти свій відхід з боксу заради поєдинку проти чемпіона WBC в суперважкій вазі.

2 липня В.Кличко переміг Хея в 12 раундах в Гамбурзі, завоювавши свій третій чемпіонський титул - за версією WBA. Наразі брати Клички володіють всіма поясами в суперважкій вазі (Віталій Кличко - чемпіон за версією WBC). !zn

Читайте також:

Володимир Кличко в 2012 році проведе три поєдинки

Скандал перед боєм: Чісора вдарив Кличка на зважуванні

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не планує

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі