Кличко вважає Джошуа своєю копією

Поділитися
Кличко вважає Джошуа своєю копією Володимир Кличко одержимий завданням перемогти
Британський чемпіон нагадує українському ветеранові самого себе.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко (64-4, 54 КО) зізнався, що його наступний суперник Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) нагадує українцю самого себе.

"Ми схожі, в тому числі і розмірами. У нас приблизно однакова довжина рук. Біцепс? Можливо, в цій вузькій футболці він виглядає у Джошуа відмінно. Ударна сила - нам навіть нема чого говорити про це. Ми багато в чому схожі. Підготовка, тренувальний табір, харчування. Чим більше я дивлюся на Джошуа, тим більше вважаю його своєю копією. Трохи іншою, але все-таки копією", - сказав Кличко в ефірі програми Gloves Are Off на Sky Sports.

"Я одержимий своєю метою - підняти руки після бою і покинути ринг переможцем. У поєдинку з Ф'юрі я отримав цінний досвід, хоч і не задоволений результатом. Одержимість проникла в моє серце і мій розум. Мені це подобається".

Поєдинок Кличко - Джошуа пройде в Лондоні на "Уемблі" 29 квітня. На кону будуть стояти пояси чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також титул WBA Super.

Раніше повідомлялося, що Джошуа заробить за бій з Кличком 12 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі