Кличко впевнений, що "з віком став ще швидшим"

Поділитися
Кличко впевнений, що "з віком став ще швидшим" Кличко підкреслив, що проблем з фізичною формою у нього немає © Братство Кличко
Український боксер підкреслив, що знаходиться у відмінній формі і готовий до чергового бою.

Володимир Кличко (64-4, 53 КО) впевнений, що все ще знаходиться в хорошій фізичній формі і здатний знову стати чемпіоном світу.

"Думаю, що тренери і боксери вивчали мій стиль, і вони знають, що я можу нокаутувати з обох рук. Я показував це багато разів. У мене багатий арсенал, у тому числі і джеб. Все залежить від того, наскільки Ентоні дозволить мені його використовувати і яку зброю я виберу.

З віком я став швидше. Покращилися моя витривалість і реакція. Досі я спостерігаю прогрес. Я досі кажу команді: "Ви, хлопці, краще скажіть мені, коли побачите, що я сповільнився, тому що сам я можу цього не відчути". Так що це не тільки моя думка. Це думка людей, які близькі до мене", - сказав український ветеран.

Нагадаємо, наступний бій екс-короля суперважкого дивізіону Володимира Кличка відбудеться проти британського чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) 29 квітня на стадіоні "Уемблі".

Читайте також: Переможець бою Кличко-Джошуа битиметься з Пулєвим

Раніше повідомлялося, що на бій Кличко - Джошуа було продано 50 тисяч квитків за один день.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі