Кличко відмовиться від бою з Джошуа

Поділитися
Кличко відмовиться від бою з Джошуа Кличко хоче битися за титул WBA © Братство Кличко
Українець, швидше за все, буде боксувати за пояс WBA проти австралійця Брауна.

Володимир Кличко відмовиться від бою з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа. Про це повідомив промоутер британського боксера Едді Херн.

"Думаю, він вибере більш легкий бій за титул WBA. Він в такому положенні, в якому, думаю, гроші для нього не мають значення. У фінансовому плані для нього найбільш вигідний бій зараз проти Ентоні Джошуа. Але яка для нього різниця, якщо він отримає на 5 мільйонів менше за бій з Лукасом Брауном або Олександром Устиновим?

Ми провели майже три тижні в переговорах про контракт, все було залагоджено. Ми сказали: "Окей, ми щасливі, той же контракт, але бій тільки за титул IBF". Але вони хотіли бій за титул WBA", - сказав Херн.

Найвірогідніше, наступним суперником українця стане 37-річний австралієць Браун, який здобув 24 перемоги в 24 боях, а на кону стоятиме пояс WBA. Про це повідомляє авторитетне німецьке видання Bild.

Нагадаємо, 29 жовтня Кличко повинен був провести бій проти Тайсона Ф'юрі, але через психологічні проблеми британського боксера реванш був скасований. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а пізніше залишив свої пояси вакантними.

Промоутер Кличка Бернд Бенте заявив, що наступний бій українець проведе 10 грудня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі