Кличко подивився на живіт "толстого хлопця" Ф'юрі і пообіцяв побити його в реванші.

Поділитися
Кличко подивився на живіт "толстого хлопця" Ф'юрі і пообіцяв побити його в реванші. Ф'юрі і Кличко обмінялися образами © skysports.com
Володимир Кличко та Тайсон Ф'юрі вперше зустрілися лицем до лиця перед реваншем.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко і володар поясів за версіями WBA, WBO і IBO Тайсон Ф'юрі зустрілися на прес-конференції, присвяченій реваншу.

Ф'юрі традиційно був куди більш багатослівним, ніж українець. "Визнай, що я побив тебе. Я - чемпіон. Єдине, що дозволяло тобі 11 років бути чемпіоном, це те, що ти не зустрічав на своєму шляху бійця, який був би хоча б як ти. Ти бився з "мішками", а я прийшов і показав, як треба боксувати", - сказав британець.

Як зазвичай Ф'юрі тримався розкуто і веселив публіку своїми танцями.

"Володимир вже мультимільйонер, але я здивований тим, як він тренується. А я просто товстий хлопець. Кличко - це психологічно слабкий чоловік. З цієї точки зору він просто терпить крах. Подивіться на мене, я жирна людина. Я товстий! Товстий чоловік побив тебе, Кличко. Тобі має бути соромно", - сказав Ф'юрі і показав українцеві свій живіт.

Кличко не стримався і брутально висловився на адресу британця: "Мені не подобається те, як Ф'юрі являє собою спорт. Він робить багато неповажних заяв. Наприклад, я б ніколи не сказав, що гомосексуалістів необхідно відправити у в'язницю. Або що жінкам місце на кухні. Мабуть, там він бачить Елтона Джона і Королеву Великобританії. Я б хотів сказати людям, які думають так само, як ти, і тобі, Ф'юрі: пішов на х..!".

Ф'юрі не змусив себе чекати з відповіддю і виголосив низку інших нецензурних фраз на адресу Кличка.

Додатково в інтерв'ю BBC Кличко пообіцяв побити Ф'юрі: "Я допустив помилку і вперше за 11 років я програв. Але в результаті це було добре для мене. Мені подобається готуватися до бою не в якості чемпіона. Я прийняв цей виклик, і моя місія повернути всі пояси. Я не програю реванш. Я поб'ю Тайсона Ф'юрі - побачите".

Нагадаємо, реванш Кличка і Ф'юрі відбудеться 9 липня в Манчестері на "Манчестер Арені".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі