Кличко переміг Повєткіна одноголосним рішенням суддів

Відео
Поділитися
Кличко переміг Повєткіна одноголосним рішенням суддів Володимир Кличко радіє перемозі над Олександром Повєткіним © tacopshq.com
У Москві відбувся найбільш очікуваний боксерський поєдинок в 2013 році, в якому український чемпіон зумів захистити свої титули від домагань чергового претендента.

Володимир Кличко одноголосним рішенням суддів переміг за очками змученого Олександра Повєткіна в матчі за титул чемпіона світу за версією WBA/WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі.

Кличко захистив свої титули, а Повєткін зазнав першої поразки у професійній кар'єрі.

З перших хвилин матчу Повєткін спробував зачепитися за свій єдиний шанс - нокаут. Росіянин кинувся вперед, але натрапивши на захист українця, відразу ж йшов у клінч. Кличко ж традиційно відповідав своїми потужними лівими джебами.

Під кінець другого раунду Повєткін побував у нокдауні, проте розвинути свій успіх Кличко не встиг через гонг. Надалі Російський Витязь кілька разів пробивав оборону суперника, але успіху це не приносило. Тим більше, що Кличко не втрачав пильності.

Справжній вибух стався після екватора поєдинку, а саме у 7-му раунді. Протягом 30 секунд росіянин тричі побував у нокдауні, а одного разу навіть звалився на настил рингу, після стрімкої і затяжної атаки Кличко. Але вочевидь завдяки підтримці глядачів і присутності на матчі таких важливих фігур для Росії як Микита Міхалков, Олександр Розембаум, Олена Ісінбаєва, він витримав і протримався ще дві трихвилинки.

В чемпіонських раундах Повєткін продовжив боротьбу, а Володимир Кличко діяв занадто прямолінійно, вичікуючи помилки суперника. По суті, основні удари від українця Повєткін отримав у 7-му періоді. Природно, український чемпіон довів матч до логічної перемоги, отримавши позитивний рахунок по всіх суддівських записках. !zn

Читайте також:

Букмекери майже не залишали шансів Повєткіну в матчі з Кличком

Зустріч Кличка і Повєткіна порівняли з матчем "Барселона" - "Карпати"

Кличко провів "таємне тренування": репортерів попросили вимкнути камери і навіть мобільники

Володимиру Кличку було принципово важливо нокаутувати Повєткіна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі