Кличко отримав травму і не вийде на ринг 10 грудня - ЗМІ

Поділитися
Кличко отримав травму і не вийде на ринг 10 грудня - ЗМІ Кличко знову доведеться відкласти поєдинок © facebook.com/KlitschkoOfficial
Поєдинок українського боксера знову буде перенесено.

Володимир Кличко не зможе провести бій у цьому році. Екс-чемпіон світу отримав травму, через яку повернення на ринг доведеться відкласти. Про це повідомляє ESPN.

Подробиці про травму поки невідомі, але за інформацією одного з джерел, Кличко травмував литковий м'яз. Така ж травма була в українського боксера у минулому році, через що бій з Ф'юрі був перенесений.

Нагадаємо, 29 жовтня Кличко повинен був провести другий бій проти Тайсона Ф'юрі, але через психологічні проблеми британського боксера реванш був скасований. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а пізніше залишив свої пояси вакантними.

Після повторної відмови Ф'юрі Кличко приступив до пошуків нового суперника. Можливими суперниками українця є Ентоні Джошуа та Лукас Браун. У першому випадку на кону буде стояти титул чемпіона за версією IBF, яким володіє британець, а в другому - вакантний пояс WBA.

Читайте також: Ф'юрі скасував реванш з Кличком не через страх перед "40-річним чоловіком"

Наступний бій Кличко повинен був провести 10 грудня. Але тепер, як повідомляє ESPN, бій за титул може відбутися не раніше 2017 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі