Кличко-молодший сподівається виграти ще одне золото Олімпіади

Поділитися
Кличко-молодший сподівається виграти ще одне золото Олімпіади Володимир Кличко сподівається виступити на ще одній Олімпіаді
Володимир Кличко обіцяє боксувати аж до 2016 року, коли відбудуться наступні Олімпійські ігри.

Олімпійський чемпіон Атланти-1996 Володимир Кличко має намір взяти участь у ще одній Олімпіаді. Як повідомив український боксер в інтерв'ю німецькому виданню Sportbild, однією з його цілей на найближчі роки у спорті є Ріо-2016.

"Я мрію виступити в Ріо-де Жанейро і виграти там. Це була наша загальна мрія з моїм нині покійним тренером Емануелем Стюардом. Сподіваюся, мені вдасться її виконати", - сказав Кличко-молодший.

Про своє бажання виступити на Олімпіаді у любительському боксі 37-річний чемпіон світу за версією WBA/WBO/IBO/IBF на профі-рингу заявив після того, як керівництво Міжнародної асоціації любительського боксу (АІБА) проанонсувало деякі реформи свого виду.

Зокрема, повідомлялося про те, що АІБА може дозволити боксерам-професіоналам брати участь у змаганнях з боксу на Олімпіадах. Донині існує обмеження для участь в Іграх - кількість боїв на профі-рингу. Їх має бути не більше 15-ти, тоді як у Володимира Кличка вже 62 матчі.

"Так що, я маю намір виступати ще три з половиною роки. Звичайно ж, є певні проблеми. Але порох у порохівницях ще залишився", - зазначив Кличко в інтерв'ю Die Welt.

Свій наступний бій на професійному рингу Кличко проведе 4 травня проти італійця Франческо Піянети.

Нагадаємо також, що на Олімпіаді в Лондоні українська збірна з боксу показала найкращий результат за всю історію виступу на Іграх - два золота, срібло і дві бронзи. Що стосується Атланти-1996, то крім Володимира Кличка тоді ще одну медаль - бронзову - завоював представник категорії до 48 кг Олег Кирюхін. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко: Кар'єру в боксі завершу трохи пізніше

"Українські Отамани" почнуть матч проти "Італійського Грому" з однією перемогою в активі

Тарас Шелестюк першим з "золотого покоління" українських боксерів перейшов у професіонали

Після серії невдач колишній чемпіон світу з боксу з України завершив кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі