Кличко-молодший і Повєткін у встановлений WBA термін не домовилися про проведення бою

Поділитися
Кличко-молодший і Повєткін у встановлений WBA термін не домовилися про проведення бою Володимир Кличко і Олександр Повєткін © sportonline.ua
Бій між суперчемпіоном WBA Кличком і регулярним чемпіоном за версією тієї ж організації Повєткіним є одним із найбільш очікуваних шанувальниками боксу.

Менеджер російського боксера Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов заявив, що контракт на поєдинок його підопічного з українцем Володимиром Кличком у встановлені Всесвітньою боксерською асоціацією (WBA) терміни підписати не вдалося. Тепер організатор бою буде визначений у результаті торгів.

Бій між суперчемпіоном WBA Кличком і регулярним чемпіоном за версією тієї ж організації Повєткіним є одним з найбільш очікуваних шанувальниками боксу.

За словами Хрюнова, зараз команда Повєткіна очікує рішення WBA з приводу відправленого протесту на прохання команди Кличка перенести терміни проведення бою.

За словами менеджера Повєткіна, відповідь WBA "може бути отримана до кінця поточного тижня". "Консультації між адвокатами тривають, вони велися і вночі, - сказав Хрюнов. - Але ми вже займаємося і опрацюванням певних аспектів, які дозволять організувати майбутній бій, - ми збираємося заявитися на торги. WBA поки не прийняла офіційного рішення про дату проведення торгів - думаю, що ми спочатку отримаємо відповідь на наш протест. І якщо його задовольнять, то буде призначена дата торгів".
Як повідомлялося, у середині грудня 2012 року WBA повідомила Кличка і Повєткіна про те, що вони повинні домовитися про умови спільного бою до 17 січня 2013 року. Якщо сторони не зможуть домовитися, то WBA проведе торги за організацію бою.

Наприкінці жовтня WBA постановила, що бій між Кличком і Повєткіним повинен відбутися до 26 лютого 2013 року. !zn

Читайте також:

Керівництво WBA зобов'язало Кличка-молодшого і Повєткіна провести бій у найближчі два місяці

Кличко готовий провести наступний бій з Повєткіним або Бойцовим

Володимир Кличко обрав собі нового тренера

Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі