Кличко хоче "реалізувати свій потенціал" в реванші з Ф'юрі

Поділитися
Кличко хоче "реалізувати свій потенціал" в реванші з Ф'юрі Кличко готовий до змін © Sky Sports
Український суперважковик готовий до змін і нових викликів, щоб знову повернутися на вершину.

Екс-чемпіон світу Володимир Кличко поділився емоціями, які переживає після поразки від Тайсона Ф'юрі, який отримав пояси IBF, WBA, WBO і IBO, що належали українцю.

"Вперше за дуже довгий час я покидав ринг в якості переможеного. Це жахливе відчуття, яке не давало мені нормально спати ночами і досі не відпускає мене", - зізнався Володимир, який програв вперше за 11 років.

"Я вирішив скористатися правом на реванш з Тайсоном Ф'юрі. Хочу довести, що здатний на більше, ніж продемонстрував 28 листопада. У тому бою я не зміг реалізувати свій потенціал і хочу виправити це в повторному поєдинку. Я програв битву, але не програв війну. Поразка - не варіант. Не можна зализувати рани занадто довго".

"11 років тому я відразу поміняв все, що робило мене тоді спортсменом. Я поміняв тренування, змінив дієту, оточив себе новою командою. Це був результат аналізу моїх помилок. Так само я чинитиму й зараз. Причому, моє бажання змінитися не пов'язано тільки з одним реваншем: воно необхідне для подальшого важкого шляху".

Читайте також: Чемпіон світу Вайлдер готовий битися з Володимиром Кличком

Нагадаємо, що перший бій, який одноголосним рішенням суддів виграв Ф'юрі, відбувся 28 листопада в Дюссельдорфі. Реванш запланований на травень-червень 2016-го року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі