Кличко - Ф'юрі: анонс, де дивитися бій 28 листопада

Поділитися
Кличко - Ф'юрі: анонс, де дивитися бій 28 листопада Кличко і Ф'юрі вийдуть у ринг в Дюссельдорфі © BBC
Український чемпіон проведе захист своїх титулів у бою проти британського претендента.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" Володимир Кличко сьогодні, 28 листопада, буде захищати свої титули в поєдинку проти Тайсона Ф'юрі.

Для українського чемпіона цей захист стане 20-м поспіль. А Ф'юрі буде тринадцятим суперником Володимира Кличка, який до зустрічі з українцем не програвав жодного бою. З дванадцятьма попередніми непереможними боксерами Кличко впорався.

Незважаючи на всі свої витівки за межами рингу, Ф'юрі є міцним бійцем і може попсувати нерви Кличку. У свої 27 років британець виходив у ринг 24 рази і у всіх боях здобув перемоги (18 - нокаутом). До того ж Ф'юрі стане одним з дуже небагатьох супротивників Кличка, який перевершує його за всіма фізичними параметрами: 206 см зросту проти 198 у Кличка, 112 кілограмів ваги проти 111,5. Правда, суперників елітного рівня в кар'єрі Ф'юрі було не так багато. Варто відзначити поєдинки з Дереком Чісорою і Кевіном Джонсоном.

Нагадаємо, що свій попередній бій Кличко проводив у квітні, коли за очками виграв у Браянта Дженнінгса. Ф'юрі виходив у ринг ще раніше - 28 лютого він достроково впорався з Крістіаном Хаммером (17-3). Також варто згадати, що бій українця і британця переносили через травму першого. Спочатку поєдинок повинен був відбутися 24 жовтня.

Зазначимо, що функції рефері в рингу цьому поєдинку виконуватиме американець Тоні Вікс, який вже працював на поєдинках Володимира Кличка з Кубратом Пулєвим і Хасімом Рахманом. Іншими суддями будуть пуерториканець Сезар Рамос, аргентинець Рамон Сердан і американець Рауль Каїз-старший.

Володимир Кличко - Тайсон Ф'юрі

28 листопада, Дюссельдорф

Трансляція - на телеканалі "Інтер". Початок - о 21.30

Читайте також: Чемпіон світу Вайлдер вважає, що бій Кличко - Ф'юрі не буде одностороннім

Букмекери однозначним фаворитом бою вважають Кличка. Коефіцієнт на перемогу українця - 1,15, а на успіх Ф'юрі - 5,75.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі