Київський бразилець відмовився від зарплати заради сім'ї

Поділитися
Київський бразилець відмовився від зарплати заради сім'ї Півзахисник київського "Динамо" Дуду © fcdynamo.kiev.ua
Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про те, на яких умовах відпустив бразильського півзахисника додому.

Бразильський півзахисник київського "Динамо" Дуду, який нещодавно був виставлений клубом на трансфер, все-таки залишиться в Києві. Щоправда найближчим часом уболівальники навряд чи побачать примхливого бразильця на футбольному полі в динамівській футболці: президент киян Ігор Суркіс повідомив в інтерв'ю телеканалу "Футбол" про те, що відпустив Дуду у відпустку, щоб той міг достатньо часу провести зі своєю сім'єю.

"Родина - найвища цінність. Ми прийняли рішення відпустити Дуду у Бразилію. Він взяв відпустку за свій рахунок і повернеться, коли зможе. Це може бути навіть 1 липня. До цього дня він не буде отримувати зарплату. Думаю, це для нього дійсно важливо, якщо він відмовляється від хороших грошей", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, що раніше Дуду був виставлений на трансфер через те, що під час додаткової відпустки, отриманої в кінці січня у зв'язку з народженням другого сина, був звинувачений бразильською поліцією у нападі на дружину і тещу. Трохи пізніше футболіста випустили під заставу, а сам гравець повернувся в Київ у розташування свого клубу.

Тим не менш, талановитий футболіст, який у 2011 році вигравав титул чемпіона світу у складі молодіжної збірної Бразилії, неодноразово в різних інтерв'ю висловлював любов і відданість власній родині.

"В січні моя дружина повинна була народити другу дитину. З самого початку вона дуже важко переносила вагітність. У такий час я не міг думати ні про що інше, крім як про здоров'я дружини і майбутньої дитини. На щастя, у Динамо зрозуміли мій стан і відпустили на батьківщину", - розповів бразилець в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

Раніше гравець також заявляв про те, що незадоволений своїм становищем в Києві, і подумує про повернення на батьківщину. Восени півзахисник провів у "Динамо" всього 13 матчів, в яких він виходив в основному на заміну. Зараз же Дуду говорить, що готовий продовжити контракт з "Динамо", щоб таким чином віддячити Ігорю Суркісу за розуміння.

Читайте також:

"Динамо" веде переговори про покупку португальського захисника

Визначилися суперники "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" 1/16 фіналу Ліги Європи

"Динамо" втратило перемогу в останньому матчі Ліги чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі