Київське «Динамо» оштрафували на 75 тисяч гривень за банер з нацистською символікою

Поділитися
© football.ua
Контрольно-дисциплінарний комітет української Прем'єр-ліги оштрафував київське " Динамо" на 75 тисяч гривень, а також покарав за використання піротехнічних засобів і пошкодження сидінь "Донбас-Арени".

Віце-чемпіона України ФК «Динамо» оштрафували за те, що в середині другого тайму матчу 25-го туру української Прем'єр-ліги з одеським «Чорноморцем» вболівальники на трибунах НСК «Олімпійський» демонстрували банер з зображенням нацистської символіки.

Окрім того, столичний клуб також покараний за використання піротехнічних засобів, пошкодження сидінь «Донбас-Арени» і вигукування образ на адресу арбітра в матчі 27-го туру української прем'єр-ліги «Шахтар» - «Динамо».

Нагадаємо, 7 квітня донецький «Шахтар» при переповнених трибунах «Донбас Арени» обіграв «Динамо» 2:0. Весь другий тайм динамівці грали вдесятьох і без видаленого тренера.

Головний тренер київського «Динамо» Юрій Сьомін дискваліфікований на три матчі за свою поведінку під час матчу 26 туру прем'єр-ліги з «Шахтарем». Сьомін також повинен заплатити 150 тис. грн штрафу. Сьомін був видалений за межі технічної зони після бурхливої реакції на видалення гравця «Динамо» Дениса Гармаша. Це видалення спровокувало бійку на полі і суттєво вплинуло на результат матчу, що закінчився з рахунком 2:0 на користь «Шахтаря». !zn

Читайте також:

З динамівця Гармаша зняли другу жовту картку, отриману в матчі з «Шахтарем»

«Шахтар» заявив про готовність переграти «скандальний» матч з «Динамо»

Тренера «Динамо» Сьоміна дискваліфікували на три матчі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі