Київське "Динамо" зіграло внічию з "Бешикташем" у Лізі чемпіонів

Поділитися
Київське "Динамо" зіграло внічию з "Бешикташем" у Лізі чемпіонів "Динамо" зуміло зрівняти рахунок у другому таймі © twitter.com/besiktas
Українська команда зуміла відігратися і заробити перше очко на турнірі.

Відбувся другий матч київського "Динамо" в груповому етапі Ліги чемпіонів, в якому українці зустрічалися з турецьким "Бешикташем" на виїзді. Поєдинок завершився внічию - 1:1.

У першому таймі кияни виглядали значно гірше господарів поля, не зумівши нанести жодного удару в площину турецьких воріт. При цьому турки більше володіли м'ячем і регулярно загострювали ситуацію біля володінь Рудька. В результаті одна з атак "Бешикташа" завершилася небезпечним штрафним, який пробив Куарежма - м'яч після ідеального удару влучив у "дев'ятку" без шансів для українського воротаря. В середині тайму серйозну травму отримав Буяльський, якого винесли з поля на ношах, а його місце зайняв Корзун.

Після перерви кияни почали грати набагато продуктивніше, в результаті чого турки стали рідше володіти м'ячем і частіше відходити до своїх воріт. Зрівняв рахунок Циганков - молодий півзахисник замінив Гонсалєса на 62-й хвилині і вже першим дотиком після подачі зі штрафного забив гол. У "Бешикташа" більше не було реальних нагод вийти вперед, тоді як в кінцівці Ярмоленко міг забивати другий гол української команди, коли вийшов один на один, але не зумів переграти воротаря.

"Бешикташ" - "Динамо" - 1:1
Голи: Куарежма, 29 - Циганков, 65

"Бешикташ": Фабрі, Бек, Марсело, Тошич, Еркін, Арслан (Інлер, 77), Хатчінсон, Куарежма, Таліска, Адріано (Тосун, 68), Абубакар (Фрай, 85)

"Динамо": Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Антунеш, Рибалка, Ярмоленко, Гармаш, Буяльський (Корзун, 22), Гонсалєс (Циганков, 62), Мораєс (Гладкий, 78)

Попередження: Адріано, Арслан - Корзун, Гармаш, Віда

Нагадаємо, в першому матчі групового етапу "Динамо" поступилося "Наполі" на "Олімпійському".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі