Київське "Динамо" готове безкоштовно відпустити трьох гравців

Поділитися
Київське "Динамо" готове безкоштовно відпустити трьох гравців © segodnya.ua
Ігор Суркіс продовжує курс на оновлення складу "Динамо". Він запропонував надати статус вільних агентів легіонерам, що не потрапляють в основу.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс готовий надати статус вільних агентів трьом гравцям команди, у випадку, якщо їм надійдуть гідні пропозиції. Мова йде про Бадра Ель Каддурі, Станіслава Богуша і Айїла Юссуфа.

"З'явиться відповідний варіант - не візьму за них ані копійки: ці хлопці чимало свого часу зробили для нашого клубу. Але якщо варіантів не буде - вони залишаться в Києві до закінчення контрактів і, якщо така доля їх влаштовує, будуть грати за "Динамо-2" і молодіжний склад, як би парадоксально це звучить", - заявив Суркіс.

"Викидати когось на вулицю собі не дозволю: всі деталі їхніх угод як президент виконаю до дрібниць. Зроби я інакше, мене б не зрозуміли інші гравці, що мають у такому разі право подумати: сьогодні так обійшлися з іншим, а завтра - може прийти і моя черга. Репутацією треба дорожити", - додав він.

Зазначимо, що крім вищеназваних футболістів на трансфер також виставлені Леандро Алмейда, Артем Мілевський і Бетао. Півзахисник Мілош Нінкович вже проданий у французький "Евіан". !zn

Читайте також:

Українська прем'єр-ліга посіла 11-те місце у рейтингу національних чемпіонатів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі