Київ може прийняти чемпіонат Європи з легкої атлетики

Поділитися
Київ може прийняти чемпіонат Європи з легкої атлетики Київ претендує на черговий великий спортивний захід © XSport.ua
Столиця України побореться за великий командний турнір.

Київ буде претендувати на право приймати командний чемпіонат Європи з легкої атлетики. Делегація Федерації легкої атлетики України відвідала нараду департаменту змагань Європейської Федерації для країн, які хочуть стати господарями цього форуму. Про це повідомив генеральний секретар Федерації легкої атлетики України Михайло Медвідь.

"Напередодні візиту в Лозанні ми мали інформацію, що свої наміри щодо проведення командного чемпіонату Європи висловили шість країн. Однак, у нараді взяли участь представники лише трьох - України, Іспанії та Польщі. Можливо, інші країни не прибули на захід, тому що мають досвід проведення змагань даного формату, але під час зустрічі керівники Європейської Федерації акцентували, що в передвиборній гонці залишилися саме три країни.

Найближчим часом нам пришлють офіційний лист з переліком усіх необхідних вимог для подачі заявки на участь у конкурсі: різні форми для заповнення, перелік документів, які необхідно зібрати, тощо. Ну а країну-господарку командного чемпіонату Європи-2019 оголосять наприкінці квітня майбутнього року", - сказав Медвідь.

Читайте також: Збірна Росії з легкої атлетики знову попалася на допінгу

Варто відзначити, що наступний командний чемпіонат Європи з легкої атлетики прийматиме французький Лілль у 2017-му році.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі