Кавані забив чотири м'ячі і приніс «Наполі» перемогу над «Дніпром» (ВІДЕО)

Поділитися
Кавані забив чотири м'ячі і приніс «Наполі» перемогу над «Дніпром» (ВІДЕО) © moskva.com
«Дніпро» вів по ходу зустрічі з «Наполі» з рахунком 2:1, проте форвард італійців Едінсон Кавані забив чотири м'ячі і приніс перемогу своїй команді 4:2.

Дніпропетровський «Дніпро» програв з рахунком 2:4 на виїзді італійському "Наполі" в 4-му турі групового етапу Ліги Європи УЄФА.

«Наполі» з перших хвилин пішов в атаку і зумів швидко відкрити рахунок. На сьомій хвилині Едісона Кавані вивели на побачення з воротарем, і він використав свій шанс. Після цього італійці мали ще кілька моментів.

З середини тайму «Дніпро» вирівняв гру і на 33-й хвилині зумів відігратися. Після подачі кутового нігерієць Майкл Одібе з центру штрафного головою скинув м'яч на дальню штангу, де вчасно опинився Артем Федецький і відправив його у ворота.

Другий же тайм почався з гола гостей. Олександр Алієв e контратаці віддав пас на хід Роману Зозулі, який з лінії штрафного точно пробив у дальній кут воріт.

«Наполі» кинув усі сили на те, щоб змінити ситуацію на табло. І на 77-й хвилині слово знову взяв Кавані. Ян Лаштувка нічого не міг вдіяти з його класним ударом зі штрафного.

І неаполітанці не зупинилися на досягнутому. На 88-й хвилині Кавані оформив хет-трик після прострілу Марек Хамшик. А вже в доданий час скористався невдалими діями захисника «Дніпра» і красивим ударом з лінії штрафного перекинув воротаря гостей.

В іншому матчі групи F шведський АІК обіграв на своєму полі з рахунком 1:0 голландський ПСВ.

Після чотирьох турів «Дніпро» лідирує у своїй групі, набравши 9 очок. «Наполі» має у своєму активі 6 очок, ПСВ і АІК - по 4 пункти. !zn

Читайте також:

«Дніпро» здобув третю перемогу поспіль у Лізі Європи: цього разу не встояв «Наполі» - 3:1 (ВІДЕО)


«Дніпро» дебютував у груповому турнірі Ліги Європи з впевненої перемоги над голландським ПСВ (ВІДЕО)


«Динамо» перервало серію невдач, «Дніпро» обіграв «Металіст» в тумані (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі