Касільяс оголосив про відхід зі збірної Іспанії

Поділитися
Касільяс оголосив про відхід зі збірної Іспанії Касільяс завершив міжнародну кар'єру
Знаменитий воротар на Євро-2016 так і не зіграв.

Ікер Касільяс оголосив про завершення кар'єри в збірній Іспанії. Про своє рішення припинити виступи за національну команду голкіпер повідомив в "Твіттері".

35-річний Касільяс поділився новиною про відхід досить оригінально, прикріпивши до слів "Гордий відчувати любов народу сьогодні і завжди" фрагмент з фільму "Рембо. Перша кров". У наведеному епізоді головного героя фільму умовляють залишитися в армії, але він відповідає відмовою.

Касільяс є рекордсменом збірної Іспанії за кількістю проведених матчів - на його рахунку 167 ігор. У складі національної команди воротар двічі ставав чемпіоном Європи (2008 і 2012 роки), а також перемагав на чемпіонаті світу (2010). Касільяс є автором унікального досягнення - він став першим воротарем в історії футболу, який провів сто матчів за збірну без пропущених голів.

Читайте також: Мессі і ще два зіркових футболіста завершили кар'єру в збірній Аргентини

На Євро-2016 Касільяс не провів за збірну жодного матчу. Основним воротарем Іспанії на турнірі був Давид де Хеа. Нагадаємо, іспанці вилетіли з боротьби за трофей в 1/8 фіналу, програвши Італії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі