"Карпати" запропонували посаду спортивного директора екс-тренеру "Зірки" Друді - ЗМІ

Поділитися
"Карпати" запропонували посаду спортивного директора екс-тренеру "Зірки" Друді - ЗМІ Друді очолював "Зірку" у серпні-листопаді минулого року © ФК Шахтер
Даріо Друді не збирається залишати Україну.

Аргентинський фахівець Даріо Друді може зайняти посаду спортивного директора в "Карпатах". Про це повідомляє "Футбол 24".

Як розповів агент фахівця Олег Смалійчук, Друді після відставки в "Зірці", ймовірно, не покине Україну і незабаром може працевлаштуватися в "Карпатах", чий власник Петро Димінський особисто запропонував аргентинцеві пост спортивного директора в клубі.

Нагадаємо, Даріо Друді в 2011-16 роках працював помічником Марселіно Гарсії Тораля в "Вільярреалі", а в серпні-листопаді 2016-го тренував "Зірку", де запам'ятався ставкою на легіонерів з Іспанії та Латинської Америки.

Зазначимо, що після 18 турів української Прем'єр-ліги команда з Кропивницького знаходиться на восьмому місці, а львівський клуб займає останню сходинку.

Раніше "Карпати" покинули Володимир Костевич і Густаво Бланко-Лещук, які перейшли в польський "Лех" і донецький "Шахтар" відповідно.

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Зірка" та "Карпати" забили 5 голів

Також львів'яни підсилилися двома гравцями одеського "Чорноморця" – голкіпером Євгеном Боровиком і захисником Артемом Філімоновим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі