"Карпати", "Волинь" і "Говерла" не можуть заявляти нових футболістів - ФФУ

Поділитися
"Карпати", "Волинь" і "Говерла" не можуть заявляти нових футболістів - ФФУ ФФУ покарала три клуби © ФФУ
Команди не зможуть посилитися новачками в поточне міжсезоння.

Перший заступник голови комітету ФФУ з питань трансферів і статусу футболістів Денис Лутюк заявив, що три клуби через порушення фінансового характеру не зможуть заявити нових футболістів на другу частину сезону.

"У першу чергу варто сказати, що в даній ситуації не зовсім коректно говорити про заборону на трансфери. Санкції, встановлені дисциплінарними правилами ФІФА та ФФУ, передбачають заборону на реєстрацію нових футболістів, а не на проведення трансферів. На сьогодні реєструвати нових гравців заборонено "Говерлі", "Волині" і "Карпатам", - пояснив Лутюк.

Дане покарання було винесено через борги клубів: "Карпати" і "Говерла" не виплатили гроші ряду своїх колишніх футболістів, а "Волинь" повинна розплатитися з двома футболістами - воротарем Іссою Ндоє і півзахисником Душаном Савічем. За інформацією Sport Arena, незважаючи на заборону, клуби продовжують активно переглядати потенційних новачків.

Читайте також: Гравець "Динамо" пробачив борг колишньому клубу

Нагадаємо, що раніше Федерація футболу України повідомила Прем'єр-лігу про вступ в силу рішення про зняття через борги 12 очок з луцької "Волині".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі