"Карпати" оголосили про трансфер Бланко-Лещука в "Шахтар"

Поділитися
"Карпати" оголосили про трансфер Бланко-Лещука в "Шахтар" Густаво Бланко-Лещук у грі проти свого майбутнього клубу © ФК Шахтер
Аргентинець продовжить кар'єру в донецькому клубі.

Нападник "Карпат" Густаво Бланко-Лещук переходить в "Шахтар". Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу. Інформація про суму трансферу поки не розкривається.

Аргентинець покинув "Карпати" і відправиться в Іспанію, де "гірники" знаходяться на зборі, для проходження медогляду і підписання контракту.

"Для мене це великий крок вперед, оскільки я буду мати можливість грати в Лізі Європи. Клубу "Карпати" я дуже вдячний за проведений тут час, за те, що вони мені допомогли розвиватися як футболісту", - так прокоментував свій перехід сам футболіст.

25-річний Бланко-Лещук перебрався в "Карпати" у лютому 2016 року на правах вільного агента. До цього виступав за шведську "Ассириску", марокканський "Відад", російський "Анжи", а також аргентинські "Депортіво Мерло" і "Арсенал Саранді".

У нинішньому розіграші чемпіонату України на рахунку Бланко-Лещука 7 голів у 17-ти проведених поєдинках.

Читайте також: "Шахтар" буде проводити всі єврокубкові матчі в Харкові

Нагадаємо, після 18-ти турів "Карпати" посідають останнє місце в УПЛ, маючи в своєму активі 5 очок, а донецький "Шахтар" йде на першому місці, випереджаючи "Динамо" на 13 пунктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі