Караваєв не виправдовує очікувань "Фенербахче" - Адвокат

Поділитися
Караваєв не виправдовує очікувань "Фенербахче" - Адвокат Караваєв (ліворуч) є резервним гравцем "Фенербахче" © fenerbahce.org
Український півзахисник поки не показує відповідний рівень гри.

Український футболіст "Фенербахче" Олександр Караваєв поки не виправдав очікувань головного тренера турецького гранда Діка Адвоката.

"Деякі проблеми у Караваєва дійсно є. Можливо, він ще не звик до турецької ліги. Якщо брати до уваги тренувальний процес, то Стох зараз виглядає краще Караваєва. Але це не значить, що він більше не буде грати. Хоча мені буде дуже шкода, якщо він не зможе відповідати нашим очікуванням", - цитує Адвоката Sport Arena з посиланням на Gamaspor.com.

"Фенербахче" орендував гравця у "Шахтаря" до кінця сезону без права викупу. Півзахисник провів у Туреччині 5 матчів, в яких забив 1 гол.

Останнім клубом Караваєва до переїзду в Туреччину була "Зоря". У поточному сезоні у складі луганського клубу Олександр провів 17 матчів у всіх турнірах, забив 6 голів і віддав 2 результативні передачі.

Нагадаємо, Караваєв забив свій єдиний м'яч у Кубку Туреччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі