Капітан "Шахтаря" назвав рекордну перемогу над БАТЕ святом українського футболу

Поділитися
Капітан "Шахтаря" назвав рекордну перемогу над БАТЕ святом українського футболу "Шахтар" піднімає престиж українського футболу, вважає Срна
Даріо Срна вважає, що "Шахтар" як і раніше примножує престиж українського футболу. При цьому перемогу команди "гірник" присвятив уболівальникам у Донбасі.

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна назвав рекордну перемогу над БАТЕ святом всього українського футболу.

Після перемоги на виїзді 7:0 донецька команда стала володарем кількох рекордів, і на думку Срни, це піднімає престиж українців на міжнародній арені/

"Це історична перемога, рекорд Ліги Чемпіонів, свято українського футболу. "Шахтар" сьогодні показав справжню гру", - сказав Срна в ефірі каналу 2+2.

"Сьогодні ми показали, що це - справжній "Шахтар", який зберігає і піднімає рівень українського футболу. У нас мета - вийти в плей-офф, виграти національний чемпіонат і кубок. І хочеться це все відсвяткувати на "Донбас Арені", - говорить футболіст.

Нагадаємо, що "гірники" в Борисові здобули першу перемогу в сезоні, вийшовши на друге місце в групі Н. Також донецька команда встановила кілька рекордів - найбільша кількість голів, забитих у першому таймі на виїзді.

Читайте також: Ліга Чемпіонів: результати матчів 3-го туру, відео голів, таблиці

Срна додав, що перемогу над БАТЕ він посвязщает уболівальникам в Донбасі - незважаючи на те, що "Шахтар" отримав відмінну підтримку на стадіоні "Львів-Арена", де проводить домашні поєдинки.

Нагадаємо, раніше наставник "Шахтаря" Мірча Луческу припустив, що БАТЕ в матчі через два тижні постане зовсім іншою командою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі