Капітан "Дніпра" спростував чутки про договірний матч із "Волинню"

Поділитися
Капітан "Дніпра" спростував чутки про договірний матч із "Волинню" © football.ua
Руслан Ротань з усією відповідальністю заявив, що за час його перебування в команді ніхто нікому і ніколи не пропонував гроші за результат.

Капітан "Дніпра" Руслан Ротань категорично спростував будь-які натяки про договірний характер поєдинку 19-го туру проти луцької "Волині", в якому його команда, поступаючись після першого тайму 0:1, зуміла переломити хід гри та перемогти 5:1.

Півзахисник з усією відповідальністю заявив, що під час його перебування у "Дніпрі" ніколи не давали хабарів.

"Ми виходили на поле і робили свою справу. Віддавалися грі на двісті відсотків, а звідки виросли ноги цієї історії, я не знаю. Нехай все з'ясовують дисциплінарні органи, але ми знаємо одне - "Дніпро" ніколи нікому не давав хабарів і не буде їх давати".

"Я в цьому клубі вже більше 10-ти років, тому заявляю про це з повною відповідальністю. Перед самими собою ми завжди будемо чесні, а людям язика не зав'яжеш", - зазначив Ротань в інтерв'ю газеті "Команда".

Нагадаємо, що Дніпро програвав після першого тайму 0:1, але після перерви лучан немов підмінили. Дуже швидко господарі не тільки зрівняли рахунок, але й довели справу до розгрому.

Після матчу пішли чутки про "договорняк команд Коломойського", а самим ходом подій зацікавилася ФФУ.

Сухі факти свідчать про те, що в перші 15 хвилин другого тайму (коли "Дніпро" зрівняв рахунок і вийшов вперед) гравці "Волині" виграли в три рази менше єдиноборств (8 проти 25-ти) і в три рази менше йшли у відбір м'яча (4 рази проти 11-ти) в порівнянні зі своїми аналогічними показниками в заключні 15 хвилин першої половини.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день "Дніпро", маючи дві гри в запасі, відстає від "Шахтаря" на шість очок. 24 квітня дніпропетровці на виїзді зіграють проти ужгородської "Говерли". !zn

Читайте також:

"Чорноморець" завдав поразки "Дніпру" в скандальному матчі (відео)

В чемпіонаті Прем'єр-ліги повинно залишитися 16 команд, - експерти

Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі