Капітан баскетбольної збірної України перейшов в "Монако"

Поділитися
Капітан баскетбольної збірної України перейшов в "Монако" Фесенко грав за "Канту" з січня © Sportando
Кирило Фесенко закінчить сезон у Франції.

Капітан баскетбольної збірної України Кирило Фесенко продовжить кар'єру у французькому "Монако". Українець допоможе лідеру чемпіонату Франції на заключному відрізку сезону.

Попередній клуб Фесенка "Канту" завершив сезон на 11-му місці в чемпіонаті Італії і не пробився в плей-офф. Таким чином, українець став вільним агентом. У 13 матчах італійської ліги Фесенко набирав по 12.8 очка і робив по 8.7 підбирання за 28 хвилин в середньому за гру.

Відзначимо, що "Монако" став третім клубом Фесенко в поточному сезоні. До "Канту" центровий виступав за російський "Локомотив-Кубань".

Нагадаємо, в "Монако" виступає один з лідерів збірної України Сергій Гладир, котрий приєднався до французького клубу ще на початку сезону. А очолює "Монако" добре відомий українським уболівальникам Звездан Мітровіч, який раніше працював з низкою українських клубів: "Хіміком", "Кривбасбаскетом", "Будівельником" і "Азовмашем". Власником клубу є український бізнесмен Сергій Дядечко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі