Канкава хоче піти з "Дніпра"

Поділитися
Канкава хоче піти з "Дніпра" Канкава може перейти в "Реймс"
Один з ключових гравців дніпропетровського клубу має намір змінити обстановку.

Грузинський півзахисник "Дніпра" Джаба Канкава хоче залишити дніпропетровський клуб. Зарубіжні ЗМІ повідомляють, що Канкава вже погодив умови контракту з французьким "Реймсом", а головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич підтвердив інформацію про можливий перехід гравця.

"Якщо футболіст хоче піти, що я можу зробити? Людина бажає спробувати свої сили в Європі. Тим більше, що Джаба служив "Дніпру" вірою і правдою впродовж багатьох років. Від такого виконавця вже складно вимагати максимальної допомоги, - сказав Маркевич в коментарі газеті "Команда", - Погано те, що на його місце немає заміни. Агенти смикають інших гравців, а це позначається не тільки на них, але і на командних діях".

Нагадаємо, 29-річний Канкава грає за "Дніпро" з 2007 року, правда, з однією перервою - в сезоні 2011-2012 футболіст виступав у складі "Кривбасу". За межами пострадянського простору півзахисник по ходу своєї кар'єри ще не грав.

Додамо, що раніше повідомлялося про те, що "Дніпро" також можуть покинути Нікола Калініч і Дуглас, якими цікавиться "Галатасарай".

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі