Івуарійський захисник Гогуа буде знаходитися на перегляді в "Динамо" до кінця року

Поділитися
Івуарійський захисник Гогуа буде знаходитися на перегляді в "Динамо" до кінця року Гогуа проходить перегляд в "Динамо" © 1927.kiev.ua
Сергій Ребров заявив, що про перспективи футболіста говорити поки рано.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів про потенційного новачка команди Седріка Гогуа, який зіграв за киян у товариському матчі проти "Мілсамі" (6:0).

"Він поки не потенційний новачок, а просто перебуває у нас на перегляді. На жаль, ми зараз не можемо його задіяти в офіційних матчах жодного з турнірів, в яких беремо участь, оскільки Гогуа вже по ходу сезону розірвав контракт зі своїм попереднім клубом, "Партизаном". Цей футболіст буде працювати з нами до кінця року. А вже потім будемо вирішувати, що робити далі.

Поки про його перспективи щось говорити ще рано. Гогуа зіграв за нас всього один матч, вийшовши на поле у другому таймі, коли ми вже вели з великим рахунком, і вже всі говорять, що це супер-футболіст. Молодим виконавцям завжди потрібен час. Сподіваюся, своєю роботою Седрік доведе доцільність підписання з ним контракту", - сказав Ребров в інтерв'ю Dynamo.kiev.ua.

Читайте також: "Динамо" поверне Яремчука з оренди - ЗМІ

У поточному сезоні 22-річний Гогуа провів 17 матчів за "Партизан" у всіх турнірах. Після переїзду в Європу захисник виступав за фінські СІК та "Керхо 07".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі