Італійський "Ювентус" практично забезпечив собі місце в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
Італійський "Ювентус" практично забезпечив собі місце в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів © profil-ua.com
Відбулися перші матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, в одному з яких італійський гранд розгромив на виїзді шотландський "Селтік". ПСЖ домігся виїзної перемоги над "Валенсією".

Здолавши на виїзді шотландський "Селтік" 3:0, туринський "Ювентус" практично вирішив завдання проходу в наступний раунд плей-офф-офф Ліги Чемпіонів. Голи на свій рахунок записали Аллесандро Матрі, Клаудіо Маркізіо і Мірко Вучиніч. Матч-відповідь відбудеться в Турині через два тижні.

"Селтік" став однією з сенсацій групового раунду Ліги, коли в одному з поєдинків шотландці за шаленої підтримки своїх уболівальників переграли "Барселону" 2:1. Проте цього разу протистояти суперникові біло-зелені не змогли. Пропустив "Селтік" вже на 3-й хвилині матчу, і, протримавши суперника під контролем весь перший тайм, італійці почали поступово нарощувати темп. Після перерви ні у кого не виникало сумнівів у тому, що варто "Ювентусу" додати, і це стане непереборним бар'єром для "Селтіка". На 77-й і 83-й хвилинах "Стара Синьйора" завдала два контрольні постріли, довівши рахунок до розгромного.

В іншому матчі вівторка ПСЖ, який набрав хороший хід, зробив хорошу заявку на прохід до чвертьфіналу, домігшись виїзної перемоги 2:1. До останньої хвилини основного часу гри парижани вели в поєдинку з іспанською "Валенсією" 2:0 - у першому таймі відзначилися Есекьєль Лавессі і Хав'єр Пасторе. Після перерви Златан Ібрагімович і Ко продовжили створювати небезпечні момент біля воріт іспанців, проте більше не зуміли забити. Кінцівку ПСЖ провалив: спочатку французи дозволили Адилю Рамі скоротити розрив в рахунку, а потім Ібрагімович в досить простій ситуації отримав червону картку. Тепер шведський легіонер пропустить матч-відповідь.

Нагадаємо, що "Парі Сер Жермен" на груповому раунді двічі обіграв київське "Динамо" - 2:0, 4:1, а нещодавно провернув гучний трансфер, підписавши британського півзахисника Девіда Бекхема. Щоправда британець не зможе допомогти своєму клубу в Лізі Чемпіонів. !zn

Читайте також:

Визначилися суперники "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" 1/16 фіналу Ліги Європи

Девід Бекхем тріумфально завершив свою американську кар'єру

"Динамо" поступилося в Лізі чемпіонів ПСЖ, але вийшло в плей-офф-офф Ліги Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі