Історичний гол "Дніпра" забив син одного з лідерів команди 1980-х років

Відео
Поділитися
Історичний гол "Дніпра" забив син одного з лідерів команди 1980-х років Євген Шахов став автором переможного гола "Дніпра" © football.ua
Євген Шахов подякував свого батька за те, що той навчив його азам футболу і допоміг досягти історичного успіху на міжнародній арені.

23 квітня дніпропетровський "Дніпро" обіграв у повторному матчі 1/4 фіналу Ліги Європи бельгійський "Брюгге" - 1:0 і вперше в історії вийшов у півфінал турніру.

Автором переможного і історичного гола став 24-річний атакуючий півзахисник Євген Шахов, який вийшов на заміну замість провалився в першому таймі Романа Безуса. Син відомого в минулому форварда дніпрян, одного з кращих в складі команди Євгена Кучеревського, яка в 1988 році виграла чемпіонат СРСР, залишивши позаду і київське "Динамо" і московський "Спартак".

Вихованець клубу став отримувати більше ігрового часу після того, як "Дніпро" очолив Мирон Маркевич. За кілька матчів Шахов заробив репутацію джокера - гравця, який забиває голи, виходячи на заміну. Молодий півзахисник таким чином забивав не один м'яч, приносячи перемогу своїй команді.

За словами Шахова, поради його батька допомогли йому в кар'єрі, а довіра з боку нинішнього тренера надихнуло на нові звершення.

"Складно щось описати. Вирішив прибрати під себе, під ліву ногу, і трапився рикошет за спину воротарю. Емоції переповнюють, адже вийшли в півфінал!", - розповів Шахов про забитому голі в ефірі телеканалу 2+2.

"Перед тим як Маркевич випускав мене на поле просив загострити, освіжити гру і спробувати забити, як забив "Хайдуку". Так і склалося - вийшов і допоміг команді. Поради батька? Тато багато чого навчав, спасибі йому за це. Буде вчити і в майбутньому, я сподіваюся. Він дуже допомагає. З його підказками я росту як футболіст", - додав герой матчу.

Дніпро став третьою українською командою, яка вийшла у півфінал єврокубків. Дніпряни приєдналися до компанії "Динамо" і "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі