Іспанська преса назвала Мессі найбільш марним гравцем матчу з "Баварією"

Поділитися
Іспанська преса назвала Мессі найбільш марним гравцем матчу з "Баварією" Можливо, у Мессі намітився спад у грі © gazzetta.it
Ліонель Мессі всупереч очікуванням з боку мільйона уболівальників зіграв геть погано проти "Баварії", а його команда програла з розгромним рахунком.
Газета Marca назвала Мессі найбільш марним футболістом на полі в поєдинку проти мюнхенської "Баварії", в якому каталонці програли 0:4.
"Баварія" розбила "Барселону" за всіма статтями. Лідери каталонців нічого не змогли зробити з німцями, але гірше за всіх зіграв той, від кого очікували побачити найбільш яскраву гру, відзначає газета.
Перед матчем вся футбольна громадськість обговорювала травму Ліонеля Мессі, його важливість для Барселони, особливо після матчу з ПСЖ, а також можливість виходу на поле. Каталонці до останнього темнили, приховуючи повне відновлення Лео, а на ділі аргентинець повністю провалив найважливіший матч сезону.
Нагадаємо, що Ліонель Мессі отримав травму у протистоянні з ПСЖ, повністю відновився лише через три тижні. Проте в поєдинку чемпіонату примери проти "Леванте", який "Барса" виграла насилу 1:0, Мессі не брав участь.
Як візуально, так і за статистикою, Мессі пробіг і виконав обсяг роботи менший, ніж будь-який з гравців на полі. Незважаючи на те, що форвард відіграв всі 90 хвилин, він пробіг всього 7 409 метрів. Наприклад, майже такий самий непомітний Хаві набігав 11 893 метри.
Півзахисник "Баварії" Томас Мюллер пробіг близько 13 кілометрів, завдяки чому і забив два м'ячі у ворота суперника.
Інші показники беззмінного володаря Золотого М'яча? Один удар у бік воріт Нойєра, заробив на себе три порушення, жодного гострого пасу, іронічно зазначає Marca. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі