"Інтер" взимку спробує придбати Коноплянку - ЗМІ

Поділитися
"Інтер" взимку спробує придбати Коноплянку - ЗМІ Євген Коноплянка може вже взимку покинути "Дніпро" © football.ua
У складі італійської команди напевно знайдеться місце талановитому українському півзахиснику. Втім, все буде залежати від позиції керівництва "Дніпра".

За інформацією італійської преси, міланський "Інтер" у січні зробить спробу підписати вінгера "Дніпра" і збірної України Євгена Коноплянку.

Ігрові проблеми в "Інтері" змушують скаутів клубу шукати варіанти посилення. Зокрема, повідомляється, що міланці незадоволені грою аргентинського форварда Родріго Паласіо на старті сезону. Пріоритетних варіантів у "нерадзуррі" три: форвард "Ліверпуля" Фабіо Боріні, гравець хорватської "Рієки" Андрій Крамарич і лідер "Дніпра" Євген Коноплянка.

У 25-річного українця влітку закінчується контракт, що привертає до нього додатковий інтерес з боку різних європейських клубів, включаючи "Рому", "Мілан", "Тоттенхем" і "Ньюкасл". Видання Tuttosport впевнене, що "Інтер" готовий зробити перший хід і спробувати підписати Коноплянку в січні.

Читайте також: Коноплянка порівняв "Сент-Етьєн" з донецьким "Металургом"

Нагадаємо, що минулої зими зірвався практично вирішене перехід Коноплянки в лондонський "Тоттенхем". Англійська преса звинуватила у зриві трансферу керівництво "Дніпра", однак експерти підтвердили, що англійці занадто пізно почали оформлення формальностей.

Примітно, що "Інтер" є суперником "Дніпра" по груповому турніру Ліги Європи. У першій зустрічі команд сильнішими виявилися італійці 1:0.

Раніше повідомлялося, що "Дніпро" в 1/4 фіналу Кубка України зустрінеться з одеським "Чорноморцем". Матчі цієї стадії відбудуться в грудні і квітні.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі