Ілля Марченко став єдиним представником України у другому раунді US Open

Поділитися
Ілля Марченко став єдиним представником України у другому раунді US Open © frontzmin.ua
В основній сітці Відкритого чемпіонату США стартувало п'ятеро українських тенісистів. Лише одному з них вдалося подолати перший раунд змагань.

Український тенісист Ілля Марченко обіграв у першому раунді Відкритого чемпіонату США швейцарця Марко Кьюдінеллі, ставши єдиним представником України, який подолав стартовий бар'єр турніру.

Матч 27-річного донеччанина з досвідченим суперником вийшов напруженим: тенісисти провели на корті більше 4 годин, і Марченку вдавалося кілька разів врятуватися від поразки. Всі виграні сети українець брав на тай-брейках у цій боротьбі. В результаті останній розіграш зафіксував рахунок 7:6 (3), 4:6, 7:6 (13), 7:6 (4) на користь Іллі.

Наступним суперником Марченка стане титулований хорват Марін Чиліч, посіяний під 14 номером.

Примітно, що Марченко вперше з 2011 року переміг в основній сітці турніру Великого Шолома. Востаннє це було у січні 2011 року на Відкритому чемпіонаті Австралії. Додамо, що в основі US Open Марченко грає вперше з 2010 року. Тоді донеччанин програв вже у стартовому матчі, повідомляє Український тенісний портал.

Нагадаємо, що всього на US Open стартувало п'ятеро українців: Сергій Стаховський, Еліна Світоліна, Марина Заневська та Леся Цуренко практично без боротьби покинули престижний турнір. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі