Ігор Суркіс не задоволений грою з «Літексом» і вже сьогодні пообіцяв купити нового футболіста

Поділитися
© kameniar.franko.lviv.ua
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс пообіцяв сьогодні підписати контракт із новим футболістом. Про це він заявив у інтерв'ю після матчу Ліги Європи «Динамо» з болгарським «Літексом».

«Найближчим часом ми підпишемо контракт з футболістом, який, сподіваюся, посилить гру нашої команди. Скоро ви всі дізнаєтеся. Думаю, це відбудеться буквально завтра. Максимум - післязавтра», - повідомив президент «Динамо».

І. Суркіс також сказав, що задоволений перемогою своєї команди над болгарами, але гра йому не сподобалася, та що деякі футболісти мають замислитися про свій рівень.

«Мене питали, чому я останнім часом не заходжу до роздягальні після гри. А мені, по суті, і немає чого туди заходити: хлопці самі повинні усвідомити і зрозуміти, в якій команді вони грають. Навіть за підсумками сьогоднішнього матчу можу сказати: багато наших футболістів не відповідають назві клубу київського «Динамо». Їм треба замислитися над цим. А мені залишається сподіватися на хорошу роботу нашої служби селекції й на роботу головного тренера та його тренерського штабу. Гру команди потрібно посилити. Щоб не доводилося приймати валідол під час гри», -сказав І. Суркіс.

Нагадаємо: вчора «Динамо» в четвертому кваліфікаційному раунді Ліги Европи обіграло болгарський «Літекс» у гостях із рахунком 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі