Ігор Суркіс вирішив ліквідувати "Динамо-2"

Поділитися
Ігор Суркіс вирішив ліквідувати "Динамо-2" 22 гравці стануть вільними агентами © Dynamo.kiev.ua
У київського клубу залишиться тільки молодіжний склад.

"Динамо-2", яке виступає у Першій лізі, після закінчення нинішнього сезону припинить існування. Про це заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Найближчий матч "Динамо-2" у Першій лізі стане останнім в історії цієї команди. Вадим Євтушенко вже про це знає. Це рішення не моє, а головного тренера Сергія Реброва. Він не бачить сенсу в існуванні "Динамо-2.

Крім усього іншого, це додаткові витрати. І пристойні витрати! У нинішній важкий час багато клубів утримують команду Прем'єр-ліги за ту суму, в яку нам обходиться "Динамо-2", - сказав Суркіс.

Таким чином, останнім для "Динамо-2" став матч проти ФК "Суми", який відбувся сьогодні, 1 червня. Крім того, у 22-х футболістів, заявлених за колектив Євтушенка, цього літа закінчуються контракти з "Динамо".

Додамо, що в Першій лізі "Динамо-2" зайняло 11 місце з 16 команд. Дострокову перемогу в Першій лізі, нагадаємо, здобула кіровоградська "Зірка".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі