Хуанде Рамос не буде продовжувати роботу з "Дніпром"

Поділитися
Хуанде Рамос не буде продовжувати роботу з "Дніпром" © moskva.com
У "Дніпрі" офіційно підтвердили відхід іспанського фахівця. Історичний дебют дніпрян у Лізі Чемпіонів відбудеться вже під керівництвом іншого наставника.

Хуанде Рамос, який працював головним тренером "Дніпра" останні чотири роки, не буде підписувати новий контракт з дніпропетровською командою.

Після закінчення сезону 2013/14 йому було зроблено пропозицію про нову угоду і після певних роздумів фахівець відповів відмовою, мотивуючи рішення небажанням своєї сім'ї перебувати в Україні протягом тривалого часу. Про це повідомляє прес-служба новоспечених срібних призерів.

Нагадаємо, що раніше повідомляли про бажання Рамоса покинути Україну і продовжити роботу у збірній Греції. Тим не менш, власник "Дніпра" Ігор Коломойський обіцяв зробити все можливе, щоб іспанець продовжив співпрацю з його командою.

Нагадаємо, що за результатами сезону-2013/14 "Дніпро" посів друге місце, отримавши право взяти участь у відбірковому турнірі Ліги Чемпіонів 2014/15. Суперниками дніпропетровців у третьому раунді відбору (українці стартують саме з цієї стадії) можуть стати "Зеніт", французький "Лілль", данський "Копенгаген", бельгійський "Стандард" і кіпрський АПОЕЛ.

До роботи з "Дніпром" Рамос успішно тренував іспанську "Севілью", з якою двічі перемагав у Кубку УЄФА, а також очолював "Реал" та російський ЦСКА. !zn

Читайте також:

Рамос став четвертим тренером, що двічі обіграв команду Луческу

Суркіс довірив управління "Динамо" 39-річному Реброву

В "Шахтарі" спростували інформацію про можливий відхід Луческу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі