"Хімік" несподівано програв у чемпіонаті України з баскетболу

Поділитися
"Хімік" несподівано програв у чемпіонаті України з баскетболу "Мавпи" обіграли фаворита © ФБУ
Чинний чемпіон зазнав третьої поразки в сезоні.

В Южному відбувся матч "Хіміка" проти "Черкаських Мавп" в рамках 14-го туру чемпіонату України з баскетболу. Перемогу несподівано здобули гості зустрічі.

"Хімік" впевнено провів першу половину матчу, але у третій чверті у фаворитів почалися проблеми. Перші очки у другій половині матчу южненці набрали лише за 2:30 до кінця чверті, а "Мавпи" тим часом швидко скорочували відставання і в підсумку вийшли вперед на старті заключного відрізку гри. За 20 секунд до фінального свистка Олександр Сизов закинув триочковий і встановив відрив у п'ять очок, який южненці скоротити так і не зуміли.

"Хімік" - "Черкаські Мавпи" - 62:67 (21:15, 21:14, 6:16, 14:22)

"Хімік": Фрезьєр (13), Попов (5 + 4 перехоплення), Конєв (18 + 8 підбирань + 4 передачі), Мальчевський, Антипов (8 + 6 підбирань).

"Черкаські Мавпи": Артамонов (12 + 7 передач), Сізов (12 + 8 підбирань + 4 передачі), Антонець (0 + 4 підбирання), Носков (9 + 13 підбирань), Завадський (18 + 6 підбирань).

Ця поразка стала третьою для "Хіміка" в поточному чемпіонаті, а минулі дві невдачі сталися у чемпіона у матчах з київським "Динамо". Зараз "Хімік" займає друге місце в турнірній таблиці, а лідером є "Кривбас", випереджаючи команду з Південного на одне очко. Тим не менш, у "Хіміка" є ще одна гра в запасі.

Читайте також: "Хімік" зазнав першої у сезоні поразки у Кубку Європи ФІБА

В іншому матчі ігрового дня БІПА поступилася МБК "Миколаїв" (62:67).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі